Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα αγωνίζομαι μέχρι να αλλάξω τον κόσμο


21-6-2017










Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για την πολιτική, την οικογένεια και τα όνειρα της στην εκπομπή της παρουσιάστριας Κατερίνας Λάσπα Η εκρηκτική Ζωή Κωνσταντοπούλου, έδωσε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Λάσπα, για την εκπομπή «RealtaLK», που παρουσιάζει στο Novalifε.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεδιπλώνει το πηγαίο χιούμορ της ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει ορισμένα από τα μυστικά της.

Δηλώνει πεισματάρα, απείθαρχη αλλά και αμετανόητη, ωστόσο δεν διστάζει να φανερώσει την τρυφερή και προστατευτική για τους φίλους της, πλευρά της. Μιλά με αγάπη για τους γονείς, τους παππούδες και τις αδελφές της, ενώ δεν κρύβει και τη διάθεσή της να γίνει μητέρα.

Η εκπομπή «RealtaLK», με την Κατερίνα Λάσπα, προβάλλεται στο Novalifε κάθε Παρασκευή στις 22.30. Φιλοξενεί σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένες γυναίκες, επιτυχημένες, αμφιλεγόμενες, εκκεντρικές, πολυδιάστατες, μαχητικές, γοητευτικές, πεισματάρες, πρωτοπόρες και πάνω απ όλα πραγματικά ενδιαφέρουσες.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όσα αποκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Κατερίνα Λάσπα:











Πηγή:www.protothema.gr/life-style/article/690176/zoi-konstadopoulou/

Σχόλια