ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙΡΑΣ:Από την σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στα ΕΛΤΑ ΒΟΛΟΥ υπό βροχή


17-5-2017



Από την σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στα ΕΛΤΑ ΒΟΛΟΥ υπό βροχή

H τρίτη απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα ΕΛΤΑ Βόλου και σε αυτή συμμετείχαν μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας Μαγνησίας και συλλογικότητες.

Το μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς δήλωσε:













«Η Πλεύση Ελευθερίας συμμετέχει στις απεργιακές συγκεντρώσεις ενάντια στην ψήφιση του 4ου και επαχθέστερου μνημονίου σε βάρος του ελληνικού λαού. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την ανατροπή του, την τελική νίκη του λαού μας και μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός στην πατρίδα μας. Πρέπει να πάψει η κατάλυση του συντάγματος με τον πιο βάναυσο τρόπο καθημερινά».








Ο πρόεδρος των εμποροϋπαλλήλων Γ. Κάϊρας επέκρινε τον Εμπορικό Σύλλογο ότι υπηρετεί τα συμφέροντα του κόμματος που εκπροσωπεί ο εκάστοτε πρόεδρος. «Είδαμε πρόσφατα τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ. Αυτό λέει πάρα πολλά. Όταν υπακούμε σε μνημονιακά κόμματα, αυτές οι συμπεριφορές υπάρχουν. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και η ΕΛΜΕ διοικείται από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε.

Ο ίδιος τόνισε ότι «αύριο ψηφίζεται στη Βουλή το πιο σφαγιαστικό μνημόνιο που έχει περάσει ποτέ από την ελληνική Βουλή. Είναι άλλη μία πραξικοπηματική διαδικασία, ενάντια στον ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση των προδοτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει σκοπό να εξαϋλώσει οτιδήποτε υπάρχει στα εργασιακά, να μειώσει κι άλλο τις συντάξεις, να περικόψει κι άλλο τα επιδόματα και να μειώσει περαιτέρω το αφορολόγητο».

Πηγή:Γιάννης Κάϊρας

Σχόλια