Αντώνης Σιγάλας:Την ώρα που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει ένα ακόμα πακέτο περικοπών δισεκατομμυρίων ευρώ από τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, κάνει έναν ακόμα αντιπερισπασμό με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου να δηλώνει ότι μια τράπεζα, που δεν κατονομάζεται, δέχτηκε ένα πρόστιμο 1.635.000 ευρώ για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.

1-5-2017









Την ώρα που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει ένα ακόμα πακέτο περικοπών δισεκατομμυρίων ευρώ από τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, κάνει έναν ακόμα αντιπερισπασμό με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου να δηλώνει ότι μια τράπεζα, που δεν κατονομάζεται, δέχτηκε ένα πρόστιμο 1.635.000 ευρώ για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας. Δηλαδή η τράπεζα που πήρε κάποια δισεκατομμύρια ευρώ από την πρόσφατη ανακεφαλαιοποίηση με την υπογραφή της κυβέρνησης, τώρα έρχεται να τιμωρηθεί γιατί δεν ήταν καλό παιδί. Πάντα όμως υπό προστασία να μη βγει το όνομα και δυσφημιστεί.

Αυτό το θέμα κάνει σήμερα πρώτη είδηση το left.gr και ο φιλοκυβερνητικός τύπος, καθώς και το Κόκκινο. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά. Πρόσφατα, όταν η κυβέρνηση ήταν έτοιμη να συμφωνήσει στη Μάλτα για την περικοπή δισεκατομμυρίων από τις συντάξεις, πάλι ο φιλοκυβερνητικός τύπος, με πρώτη και καλύτερη την Εφημερίδα των Συντακτών, που έχει καταντήσει άκριτο φερέφωνο,έβγαζε ως πρώτο θέμα τα 4,8 εκ. ευρώ που βρήκε το υπουργείο Εξωτερικών στο Μπελίζ και υποβαθμίζοντας τις περικοπές των συντάξεων με αυτό τον τρόπο. Ξεφτίλα και αποπροσανατολισμός μαζί.









Πηγή:www.facebook.com/yianniskairas

Σχόλια